ZA UČLANJENJE U NACIONALNU ASOCIJACIJU ŠPEDITERSKIH DRUŠTAVA I AGENATA "TRANSPORT I LOGISTIKA" BEOGRAD

Svojim potpisom i overom ovog dokumenta pristupamo u punopravno članstvo Nacionalne asocijacije špediterskih društava i agenata P.U. “ TRANSPORT I LOGISTIKA” Beograd. Izjavljujemo i potvrdjujemo da smo u svemu upoznati sa odredbama Statuta i drugih akata i sa svim pravima i obavezama koji iz njih, shodnih odluka i proklamovanih ciljeva i metoda delovanja proizilaze, da ih prihvatamo i da ćemo ih se pridržavati, učestvovati u radu organa i tela i svojim ukupnim delovanjem i ponašanjem doprinositi njenom jačanju i razvoju, u zajedničkoj misiji unapredjenja i razvoja delatnosti i profesije.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Poslednji raspisi

Raspis 11

U rubrici RASPISI objavljena je Odluka o utvrdjivanu prosečnih ponderisanih maloprodajnih cena i minimalnih akciza na duvanske prerađevine od 20.02.2021. godine.

Opširnije

Raspis 8,9 i 10

U rubrici RASPISI objavljena je Autorizacija ovlašćenih izvoznika u pan-evro-mediteranskoj zoni slobodne trgovine, Izmene i dopune Odluke o određivanju robe za čiji je tranzit propisano pribavljanje određenih isprava od 13.02.2021. godine i Usklađeni dinarski iznosi akciza od 15.02.2021. godine.

Opširnije

Raspis 7

U rubrici RASPISI objavljeno je Izmene Međunarodne konvencije o harmonizovanom sistemu naziva i šifarskih oznaka roba.

Opširnije

Poslednji zapisnik

  • Zapisnik UO - sednica 108

    ZAPISNIK: Sa 109. sednice Upravnog odbora Nacionalne asocijacije špediterskih društava i agenata P.U.“ Transport i logistika”, Beograd, održane dana 19.11.2020. godine u Beogradu, sa početkom u 14,00 časova.

    Opširnije

Transport i Logistika, Copyright © 2016