Poslednje vesti

 • logo small

  Objavljen je NOVI RASPIS

  U rubrici RASPISI objavljen je novi RASPIS: Izdavanje ATA karneta u Regionalnoj privrednoj komori Pančevo koji možete videti u rubrici RASPISI.

  Raspisi

 • logo small

  Objavljeni su NOVI RASPISI

  U rubrici RASPISI objavljeni su sledeći raspisi: Zahtev za povraćaj PDV izdat na dokumentu operatoraPonovna procena odobrenja za držanje carinskog skladišta i prostora za privremeni smeštajPostupak carinskog skladištenjaPrivremeni smeštaj robeIzmena carinske deklaracije nakon puštanja robe deklarantuPojednostavljeni carinski postupak na osnovu faktureOdsustvo odredaba u Carinskom zakonu o rasporedu prihoda koje možete videti u rubrici RASPISI.

  Raspisi

 • logo small

  Objavljeni su NOVI RASPISI

  U rubrici RASPISI objavljene su Izmene Zakona o PDV,Izmene I dopune Pravilnika o oslobodjenjima PDV, Šifre za poreska oslobodjenja i Informacija o kontroli spoljne trgovine dvostruke namene koje možete videti u rubrici RASPISI.

  Raspisi

 • logo small

  Objavljeni su NOVI RASPISI

  U rubrici RASPISI objavljen je novi RASPIS: Objašnjenje kompjuterizovanog tranzitnog postupka i PRILOZI uz Objašnjenje kompjuterizovanog tranzitnog postupka koje možete videti u rubrici RASPISI.

  Raspisi

 • logo small

  Objavljen je NOVI RASPIS

  U rubrici RASPISI objavljen je novi RASPIS: Objašnjenje tranzitnog postupka pri prevozu robe u železničkom saobraćaju - primena od 01.11.2019. godine koji možete videti u rubrici RASPISI.

  Raspisi

 • logo small

  Objavljen je dopis u vezi sa

  Informacijama o početku nove obuke za carinske zastupnike.

  Pogledajte dopis.

  Pogledajte obrazac prijave za obuku za carinske zastupnike.

 • logo small

  NOVI ČLANOVI NACIONALNE ASOCIJACIJE "TRANSPORT I LOGISTIKA"

  Kompanije ŽIT Beograd i AGROIMPEX-S&N iz Novog Sada novi su članovi NA – kontakt podaci biće objavljeni u rubrici ČLANSTVO.  

Poslednji raspisi

Raspisi 062

Objavljen je novi RASPIS uprave carina: Izdavanje ATA karneta u Regionalnoj privrednoj komori Pančevo

Opširnije

Raspis 055-060

U rubrici RASPISI objavljeno je SEDAM NOVIH RASPISA, od kojih su neki od vrlo posebnog značaja

Opširnije

Raspis 054

U rubrici RASPISI objavljene su Izmene Zakona o PDV,Izmene I dopune Pravilnika o oslobodjenjima PDV, šifre za poreska oslobodjenja I informacija o kontroli spoljne trgovine dvostruke namene.

Opširnije

Poslednji zapisnik

 • Zapisnik UO - sednica 102

  ZAPISNIK: Sa 102. Sednice Upravnog odbora Naci onalne asocijacije špediterskih društava i agenata P.U.“ Transport i logistika”, Beograd, održane dana 26.09.2019. godine u Novom Sadu, u prostorijama kompanije “Panšped”, sa početkom u 15,30 časova.

  Opširnije

Transport i Logistika, Copyright © 2016