Poslednje vesti

 • logo small

  Objavljeni su NOVI RASPISI

  U rubrici RASPISI objavljen je novi RASPIS: Objašnjenje kompjuterizovanog tranzitnog postupka i PRILOZI uz Objašnjenje kompjuterizovanog tranzitnog postupka koje možete videti u rubrici RASPISI.

  Raspisi

 • logo small

  Objavljen je NOVI RASPIS

  U rubrici RASPISI objavljen je novi RASPIS: Objašnjenje tranzitnog postupka pri prevozu robe u železničkom saobraćaju - primena od 01.11.2019. godine koji možete videti u rubrici RASPISI.

  Raspisi

 • logo small

  Objavljen je dopis u vezi sa

  Informacijama o početku nove obuke za carinske zastupnike.

  Pogledajte dopis.

  Pogledajte obrazac prijave za obuku za carinske zastupnike.

 • logo small

  NOVI ČLANOVI NACIONALNE ASOCIJACIJE "TRANSPORT I LOGISTIKA"

  Kompanije ŽIT Beograd i AGROIMPEX-S&N iz Novog Sada novi su članovi NA – kontakt podaci biće objavljeni u rubrici ČLANSTVO.  

 • logo small

  Objavljeni NOVI RASPISI

  U rubrici RASPISI objavljeni su novi RASPISI: Pravilnik o izmenama i dopunama Pravilnika o načinu podnošenja i popunjavanja deklaracija i drugih obrazaca u carinskom postupku i Pojašnjenje pravnog statusa Komentara Harmonizovanog sistema i njegove uloge i upotrebe u postupku svrstavanja robe - koje možete videti u rubrici RASPISI.

  Raspisi

 • logo small

  Objavljen NOVI RASPIS

  U rubrici RASPISI objavljen je novi RASPIS u vezi sa Primena Zakona o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dodatu vrednost - koji možete videti u rubrici RASPISI.

  Raspisi

 • logo small

  Objavljen NOVI RASPIS

  U rubrici RASPISI objavljen je novi RASPIS u vezi sa Obaveštenjem o primeni regionalne konvencije o PEM preferencijalnim pravilima o poreklu - koji možete videti u rubrici RASPISI.

  Raspisi

Poslednji raspisi

Raspisi 052 i 053

Objavljeni su novi RASPISI uprave carina: Objašnjenje kompjuterizovanog tranzitnog postupka, kao i PRILOZI uz Objašnjenje kompjuterizovanog tranzitnog postupka

Opširnije

Raspis 051

Objavljen je novi raspis Objašnjenje tranzitnog postupka pri prevozu robe u železničkom saobraćaju - primena od 01.11.2019. godine

Opširnije

Raspisi

Objavljeni su novi raspisi: Pravilnik o izmenama i dopunama Pravilnika o načinu podnošenja i popunjavanja deklaracija i drugih obrazaca u carinskom postupku, kao i Pojašnjenje pravnog statusa Komentara Harmonizovanog sistema i njegove uloge i upotrebe u postupku svrstavanja robe.

Opširnije

Poslednji zapisnik

 • Zapisnik UO - sednica 102

  ZAPISNIK: Sa 102. Sednice Upravnog odbora Naci onalne asocijacije špediterskih društava i agenata P.U.“ Transport i logistika”, Beograd, održane dana 26.09.2019. godine u Novom Sadu, u prostorijama kompanije “Panšped”, sa početkom u 15,30 časova.

  Opširnije

Transport i Logistika, Copyright © 2016